Interview /
De Vijf Favorieten van...Chickslovefood
Het tweede boek, 'Chickslovefood: het skinny six-kookboek' verschijnt 24 september.
Gerecht
E: Andijviestamppot met stoofvlees, dat at ik vroeger bij mijn opa & oma elke donderdag. En its still my true love!
N: De zoete aardappelgnocchi's uit ons nieuwe kookboek. De zoete smaak vind ik heerlijk en opgebakken als gnocchi met de juiste ingrediënten daarbij, vormt het echt een topgerecht op je bord!
Ingrediënt
E: Ik ben into speltmeel. Zo hebben we in ons nieuwe boek pannenkoeken, scones en ontbijtkoek gemaakt met speltmeel!
N: Kaas in het breedste zin van het woord. Een beetje kaas maakt alles lekker, op wat voor manier dan ook!
Kookboek:
E & N: ons eigen nieuwe kookboek natuurlijk!
Gasten aan tafel
N: Lekker cliché: mijn vriend. Omdat het zo'n dankbare eter is en echt alles lust. Ideaal zo'n man!
E: Yes, ik ga hier in mee. Ook ik ben gezegend met een alles-eter, die het vooral ook heel gezellig vindt om uitgebreid te eten met een goede wijn erbij. Zo fijn!
Keuken:
E: Die verhouding is duidelijk bij ons, ik de Aziatische...
N: En ik de Italiaanse!