Nieuws /
Kookboek van de Maand December: Eet puur II van Madelon de Joode
In haar boerderij, gelegen in het landelijke Spijk (Gelderland), werkte Madelon de Joode in alle rust aan haar kookboeken. Op deze idyllische plek, compleet met eigen boomgaard en moestuin, ontstond haar eerste zelf uitgegeven kookboek Eet Puur. Het boek bleek zo'n schot in de roos dat ze besloot een tweede deel te publiceren: Eet Puur II. Ook hierin gaan gezond én lekker eten hand in hand.
De lezer wordt direct gegrepen door de sfeervolle en kleurrijke foto’s van smakelijke gerechten en de heldere uitleg bij de recepten. Het boek is ingedeeld naar eetmomenten en bevat vele grappige en interessante weetjes. Zoals zeven tips om water op verschillende manieren te mixen met kruiden, groente of fruit. Verder vind je een familierecept voor een feestmaal van de grootmoeder van Madelon, die nog vaak in de keuken te vinden is.
Lees hier verder.