Nieuws /
Lancering nieuwe website Kliekipedia
Om ideeën op te doen, is er nu de website Kliekipedia.nl met recepten en algemene tips om minder voedsel te verspillen. Ook kun je je eigen receptideeën delen met anderen en kijken hoe BN'ers koken met wat ze op dat moment in hun koelkast hebben.
Daarnaast zijn er twee boeken verschenen waarin je ontdekt hoe eenvoudig het is om met kliekjes te koken.
Het nieuwe kliekjesboek
Hebban Culinair recensente Marieke den Hartog was enthousiast over Het nieuwe kliekjesboek van Puck Kerkhoven: "De recepten zijn niet ingewikkeld en je krijgt er bij ieder gerecht weer extra tips bij. Zoals bij deze fritters: je kunt ze met iedere groentekliek maken!
Dit is het meest waardevolle aan dit kookboek. Want de recepten zelf zijn niet vernieuwend. De twist zit juist in de adviezen voor de restjes verwerking! Dus die lijst met tips en handige recepten wil ik graag naast mijn koelkast!"
Koken met restjes is leuk
Koken met restjes is leuk! Daar is dit vrolijke keukenboek het bewijs van.
Van A tot Z lees je over 50 ingredienten: hoe je ze het beste kunt bewaren, hoe je de houdbaarheid verlengt en wat voor lekkers je ermee kunt maken. Zelfs als je er maar een heel klein beetje van over hebt.
Een boek vol verrassende recepten en tips van expert. En alsof dat nog niet genoeg is staan er heel veel grappige, eenvoudige keukentips in. Om het leven van de thuiskok nog makkelijker te maken. Nu heb je nooit meer een reden om voedsel te verspillen. En je bespaart er nog flink wat geld mee ook!