Boek van de week /
Rudolph kookt 2: basisboek voor iedere kok
Rudolph kookt 2
In zijn nieuwe kookboek Rudolph kookt 2 laat meesterkok Rudolph van Veen zien dat iedereen kan koken! Of je nu een echte beginner bent of meer gevorderd, Rudolph van Veen biedt voor iedereen culinaire inspiratie en uitdaging. Met eenvoudige receptuur, basisrecepten, veel tips en aandacht voor kook- en bereidingstechnieken, is Rudolph kookt 2 een onmisbaar basisboek dat in geen enkele keuken mag ontbreken!
Rudolph van Veen over Rudolph kookt 2
“Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde; elke dag lekker eten, vers gemaakt, zonder al te veel moeite. Thuis eten we anders dan in een restaurant. Liefst net zo lekker, maar natuurlijk informeler en huiselijker.
Als ik thuis kook, kook ik graag zo overzichtelijk mogelijk, zonder overdreven veel afwas bijvoorbeeld. Daarom ben ik zo gek op ovenschotels en eenpansgerechten. Voor dit kookboek heb ik al mijn favoriete recepten verzameld. Dit zijn de gerechten die ik zelf regelmatig thuis kook. Het zijn allemaal makkelijke recepten die in de meeste gevallen snel te maken zijn.
Er zijn heel veel prachtige kookboeken, maar hoeveel worden er echt gebruikt? Rudolph kookt 2 is een doe-boek, en geen show-boek om in je kast te zetten.
Geniet van het koken en vooral van het heerlijke eindresultaat!”
Rudolph van Veen
Workshop met Rudolph van Veen
Wil je Rudolph van Veen in het echt ontmoeten? En van hem leren hoe je bepaalde recepten uit zijn nieuw kookboek kunt klaarmaken? Rudolph geeft tijdens de Libelle Zomerweek een aantal workshops waarin hij twee overheerlijke mediterrane gerechten zal bereiden: een koude Spaanse soep en een verrassende risotto. Na afloop signeert hij zijn boeken en kan je met hem op de foto.
Klik hier voor meer informatie.