Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Karin Auteur

Blogpost: Karin

Achterflap tekst Veranderend Beeld is Klaar

De achterflap tekst van mijn 3e roman Veranderend Beeld is klaar! 

Misschien moest je, om een succesvol kunstschilder of beeldhouwer te zijn, oog hebben voor details. Wellicht gold dit ook voor herinneringen. Van die ogenschijnlijk, niet belangrijke momentopnamen, waarvan er talloze zijn in een mensenleven. Toch sla je ze onbewust ergens op, omdat er een bijzonderheid in voorkomt die ooit van belang kan zijn. Zoals bijvoorbeeld een stuk helmgras uit Nina's haar plukken, terwijl ze stil naast je loopt, niet zichzelf lijkt te zijn en al lopend het zand uit haar mooie, witte jurk blijft kloppen.
 
Als succesvol beeldhouwer en schilder Gideon Landman wordt gediagnosticeerd met Alzheimer staat zijn besluit vast: met zijn van oorsprong Italiaanse echtgenote en muze Nina de reis van zijn leven maken en genieten, zo lang als het nog kan. Nina en Gideon reizen af naar Ierland voor een roadtrip met hun camper, het land waaraan ze zulke mooie herinneringen hebben, en naar Zuid-Italië waar de roots van Nina liggen. Maar een geheim uit het verleden haalt hen in en zet alles in hun leven en van hun oudste dochter Floor op zijn kop. Hoe ver moet je reizen om het onheil voor te blijven? 

Benieuwd naar mijn eerdere twee boeken? De Getijden van Basiliani kun je op Hebban vinden, alsook Treinen in de Nacht, met een mooie recensie van Vrouwenthrillers, waar ik erg trots op ben! 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Achterflap tekst Veranderend Beeld is Klaar

De Getijden van Basiliani - Karin Barnhoorn Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners