Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Selma Noort

Als de hemel valt

Binnenkort, in augustus (2024) verschijnt mijn nieuwste boek “Als de hemel valt” bij uitgeverij Leopold. Het is voor vanaf groep 7, vanaf ongeveer 11 jaar, maar het is een van die boeken die je als leeftijdloos zou omschrijven omdat volwassenen het ook met plezier zullen lezen, zoals dat met de meeste van mijn (Leopold)boeken het geval is. Van alle boeken die ik heb geschreven heeft dit boek me het meest moeite gekost. Ik begon eraan toen ik een moeilijke en uitputtende periode in mijn leven meemaakte en slaagde er niet in om me voor langere tijd te concentreren op het schrijfproces en het proces van het maken van een coherent geheel. Zoals voor alle schrijvers voor wie schrijven hun hoofdberoep is, is er dan ook nog eens de druk van de noodzaak, want er moet brood op de plank komen. Het lukte me nog om wat scholen, een leesclub en themaweekeinde als spreker/gast te bezoeken en daar wat mee te verdienen. Uiteindelijk, na bijna twee jaar, lukte het me om weer rechtop te staan en verder te gaan, en kon ik “Als de hemel valt” afronden. Martijn van der Linden heeft er een prachtig omslag bij geschilderd en nu is het op weg naar de drukker. In een volgend blog zal ik meer over dit boek schrijven. 

Zonet heb ik hier een recensie geplaatst over het boek “De tranen van de moordenaar” van Anne-Laure Bond’Oux (uitgeverij Gottmer, 2003). Ergens op het internet kwam ik tegen dat iemand dit boek had gelezen en het prachtig vond. Dus ik bestelde het bij de bibliotheek. Heb je niets te lezen, bestel het dan ook. Het is adembenemend! 

Tot mijn volgend blog, beste lezer hiervan.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Als de hemel valt

Als de hemel valt - Selma Noort Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners