Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Frank Norbert Rieter Auteur

Blogpost: Frank Norbert Rieter

Gratis exemplaren voor recensies en boekbloggers

ik heb van mijn drie meest vermelde werken een paar exemplaren gereserveerd voor boekenbloggers en andere lezers die graag recensies schrijven. Zolang de voorraad strekt: stuur een mailtje naar hallo@franknorbertrieter.nl met je naam en adres, en welk boek je graag wil lezen en bespreken.

Zwijgen is zilver (Young Adult / coming out / LHBT+)

Zwijgen is zilver vertelt het verhaal van de achtienjarige Patrick. Hij is homo en hij vindt het hoog tijd om dat aan de wereld te vertellen. Zijn herkenbare coming-out verhaal geeft ook een tijdsbeeld van de jaren ’90 en laat zien hoe homoseksualiteit aan acceptatie had gewonnen en was losgeraakt van schuld en schaamte.

Keurig was de scheurlijn (Poëzie)

Als dichter schrijft hij intuitief en zoekt hij met klank, ritme en vorm een manier om beelden, gevoelens en gedachten in taal te vatten waar dat met proza en theaterteksten niet kan. Zijn gedichten van de eerste vijftig jaar lieten zich bundelen in cycli en hoofdstukken met uiteeenlopende thema’s.

De mythe van een jeugd
Lichtvoetige verzen
Voer voor liefde
Het roze ambacht
Pennenproeven
Over de grens
Portretten
Eindtijd
Minder lichtvoetige verzen
Hoor toch hoe de draaitabellen zingen


Het uur van Leviathan (fantastisch kortverhaal)

Andreas is met zijn vader naar Groningen verhuisd, terwijl zijn vriend Martin in het zuiden van Nederland achterbleef. Nadat Martin hem laat weten geen contact meer te willen, valt de wereld van Andreas eerst figuurlijk, maar daarna ook langzaam maar zeker letterlijk uiteen. Zinkgaten verschijnen en mythologische wezens doemen op: de eindtijd lijkt aangebroken. Andreas zoekt naar contact en betekenis in zijn veranderende wereld.



Reacties op: Gratis exemplaren voor recensies en boekbloggers

Het uur van Leviathan - Frank Norbert Rieter Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners