Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Ligt Lotsdochter ook al bij jou in de bieb?

Hallo allemaal, mijn lieve leeskeesjes!

Jullie hebben helaas al een tijdje niets meer van me gehoord, omdat ik min of meer ben gecanceld en geboycot door de goegemeente (ook hier op Hebban) en omdat ik echt even wat afstand wilde nemen van al het online gereaguur (ja, ook dat helaas hier op Hebban), maar dit nieuwtje wil ik jullie toch niet onthouden.

Wat wil namelijk het geval? Het heeft even geduurd - zo lang dat ik de moed eigenlijk al een beetje had opgegeven - maar eindelijk is mijn laatste boek #Lotsdochter dan toch te leen bij de bibliotheek Helmond-Peel (mijn 'thuisbieb',  zogezegd). Uiteraard maakt me dat superblij en megatrots! Mijn grote dank aan mijn plaatselijke bieb en aan NBDBiblion 🙏.

Wat ik me nou afvraag, is of #Lotsdochter, of haar roemruchte voorgangster #Asverze, ook bij jouw plaatselijke bibliotheek te leen is/zijn? Ik ben heel benieuwd, dus laat het me maar weten.

En onthoud altijd: lezen is sexy (vooral ook in het Nederlands)!



Lees verder op mijn site

Reacties op: Ligt Lotsdochter ook al bij jou in de bieb?

Lotsdochter - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners