Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Laura A.J. Weterings Auteur

Blogpost: Laura A.J. Weterings

Ondeugende Letters

De eerste versie van mijn verhaal "Ondeugende Letters" schreef ik toen ik acht jaar oud was. Nu vele jaren later ben ik het weer tegen gekomen en heb ik het afgestoft en herschreven, zodat het tussen mijn andere verhalen in mijn boek "Beestige Dromen" past. 
Ik had namelijk nog een koffertje (zo'n beruchte gifgele die nogal in opspraak waren) met daarin vele schriften bij mijn ouders liggen. Die stonden vol verhalen, die ik zogauw ik de eerste letters leerde op papier zette. Er waren ook verhalen die nog wat langer moesten wachten, omdat ik nog niet genoeg letters kende om ze neer te pennen. Dit verhaal "Ondeugende Letters" heb ik willekeurig uit de inhoud van mijn koffertje gekozen, omdat ik iets uit die tijd in mijn debuut verhalenbundel wilde hebben. 
Laatst zat ik er nog eens doorheen te bladeren en kwam nog meer verhalen tegen, die eventueel geschikt zouden kunnen zijn voor publicatie in een kinderboek of iets voor alle leeftijden. Misschien dat ik daar mettertijd ook iets mee ga doen. 
Hierbij een klein fragment van het verhaal in mijn schrift:
692468ad6a58266afe3ffdfb587efd9a.jpg

Reacties op: Ondeugende Letters

Beestige dromen - Laura A.J. Weterings Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners