Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Patricia van der Broek Auteur

Blogpost: Patricia van der Broek

Op Bookstore day ook uitreiking allereerste Indie Awards

Wat een goed idee dacht ik, toen ik via via op Facebook een oproepje onder ogen kreeg voor The Indie Awards. The Indie Awards zijn een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books). De prijzen zijn in het leven geroepen om het harde werken van indie-auteurs (auteurs die niet aangesloten zijn bij een uitgeverij) te belonen en ze in het zonnetje te zetten. Er zal een jaarlijks terugkerende uitreiking plaatsvinden.The Indie Awards bestaan uit juryprijzen (een driekoppige jury bepaalt de top drie – de shortlist – en kiest een winnaar) en publieksprijzen (lezers mochten stemmen op alle deelnemers). Zaterdag 14 april worden via Facebook (lekker modern!) de Awards voor het eerst uitgereikt. Kijk hiervoor op The Indie Awards. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt.
Vanaf 10 uur zit je met je tablet op schoot en koffie en koek bij de hand. Ik in ieder geval wel. Waarom? Omdat ik zelf met Belast verleden op de shortlist sta in de categorie Meest opmerkelijk personage. 

2edb943c861906182695b0c7fdd471a7.png




Lees verder op mijn site

Reacties op: Op Bookstore day ook uitreiking allereerste Indie Awards