Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

pre order Mozaïek van Geluk, gastblog en een prachtige recensie

Pre order Mozaïek van Geluk
Vanaf november verkrijgbaar: De fairytale horror Mozaïek van Geluk.
Nu al te bestellen.
Inclusief gratis leuke extra’s voor de snelle beslissers.

Achterflaptekst
Sinds de verdwijning van haar geliefde is prinses Faeline ongelukkig. Wie haar laat lachen, mag met haar trouwen. Dit brengt koning Archibald in een lastige positie. Misschien is het beter dat ze met een ander trouwt. Wat gebeurt er wanneer de prinses opnieuw ongelukkig wordt?
Intussen wordt een jonge vrouw slachtoffer van de niet zo goede fee. Op de vlucht voor de prins met wie ze moest dansen, wordt ze ingezet als middel om Faeline te genezen van haar beestachtige toestand.
Laat je door verhalen, limericks, een lied en een pamflet meevoeren naar een wereld vol biggen, pratende kikkers en levensgevaarlijke kamillethee. Een wereld waarin trouwen met een prinses letterlijk een rib uit je lijf kost.
“Dat van die kamillethee is niet waar! Tegenwoordig kun je onbezorgd genieten van mijn thee.”
FlipHet boek zal €17,99 kosten.
Dat wil jij toch ook? Neem dan contact met mij op.

Kunstzinnige invulling fietstunnel Olst
In ons dorp is dit jaar een fietstunnel onder het spoor geplaatst. Kunstenaar Marina Nijdeken mag de kunstzinnige invulling gaan verzorgen. Hiervoor zoekt ze mensen uit Olst en omgeving die ze mag portretteren. Ik heb me hiervoor aangemeld en hoop natuurlijk dat ik word uitgekozen!

Connies Boekenblog
Bij de herinneringen op facebook kwam ik onlangs een recensie van de verhalenbundel Onthullingen tegen. In deze bundel staat mijn verhaal De vrouw, de zeemeermin en de nachtegaal. De recensie staat op Connies Boekenblog en nu ook op mijn  website.

Gastblog in nieuw boek Ellen Kruize
Ellen Kruize, auteur van Educated drug dealer, vroeg aan mij of ik als gast in haar volgende boek wil komen. Natuurlijk wil ik dat! Ik werk nu aan een blog over hoe het voor mij is om een boek te schrijven, inclusief tips. Deze blog zal in haar boek gepubliceerd worden.
Met haar boek wil Ellen beginnende auteurs op weg helpen.
Wist je dat ik haar boek Educated drug dealer ook heb gelezen?

Maxi Mini Bieb Aurora
in juni was ik Schrijver van de Maand in de groep Maxi Mini Bieb Aurora. Als introductie schreef ik een stukje over mezelf. Stef Knops, de beheerder van de groep, kreeg een exemplaar van Het goud van de Gelaarsde Kat. Dit boek staat nu in de door hem beheerde minibieb in Limburg. Uiteraard heeft hij het boek zelf ook gelezen en hij schreef er een prachtige recensie over.




Lees verder op mijn site

Reacties op: pre order Mozaïek van Geluk, gastblog en een prachtige recensie