Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Lydia Auteur

Blogpost: Lydia

Promotie Luma

09-05-2018 door Lydia 2 reacties
Het schrijven over seksueel misbruik is best een ding heb ik ervaren. Het komt erg dicht bij dat stukje van jezelf dat je het liefst voor jezelf houdt. Het maakt je kwetsbaar.
Om mijn boek onder de aandacht van het publiek te brengen - dat is immers de reden waarom ik het heb geschreven - is het belangrijk om er reclame voor te maken. En daar wringt meteen de schoen. Want reclame maken voor bijvoorbeeld een schoen is makkelijker. Je prijst het materiaal, de kleur en de vorm van de hakken aan. Post het met leuke kleding die er bij kunnen passen en viola.
Maar hoe prijs je nou een boek aan dat over een pijnlijk onderwerp gaat? Daar heb ik best lang over nagedacht en ik ben eruit gekomen.

Luma laat zien dat het altijd erger kan. Het laat zien dat het leven van mensen er aan de buitenkant anders uit kan zien dan het werkelijk is. En het laat vooral zien dat hoe erg de situatie ook is in je leven er altijd een mogelijkheid is om eruit te komen. Met wilskracht en hulp.
Er is een leuk leven mogelijk als je bereid bent om de put waarin je terecht bent gekomen achter je te laten.
Viola!

Reacties op: Promotie Luma