Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Ron Hartman Auteur

Blogpost: Ron Hartman

Publicatie van thriller-serie De Jager Variant

Beste Hebbanners. Ik lees vaak dat mensen op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen om te lezen. Voor al die zoekenden, en natuurlijk voor alle liefhebbers van een spannend boek, heb ik goed nieuws: de thriller-serie De Jager Variant is enkele dagen geleden verschenen! De eerste recensies (van Hanneke Tinor-Centi) zijn binnen, en die liegen er niet om.
Over deel1 zegt ze: ”…een uitstekende thriller van internationaal niveau. Een waar schaakspel aan zetten, kundig uitgewerkt door deze Ron Hartman”.
Haar oordeel over deel2: ”…Hartman weet ook van dit tweede deel een geweldig verhaal te maken en behoudt het  internationale niveau, waar ik deel I om roemde”.
b2156c676b4fcabd6a6f31829ba142e7.jpg
Deel1 Het Narrenmat (herziene uitgave) en deel2 Het Dame Eindspel zijn overal verkrijgbaar, gesigneerd zijn ze exclusief verkrijgbaar via www.ron-hartman.nl en www.rh-publishing.nl (hier staat ook nog een leuke actie). De ebooks zijn vanaf 1 maart aanstaande ook verkrijgbaar, maar voorlopig uitsluitend via genoemde websites. Veel leesplezier!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Publicatie van thriller-serie De Jager Variant