Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Jan van Dingstee Auteur

Blogpost: Jan van Dingstee

Recensies..

Kijk aan, na de boekpresentatie van mijn nieuwe roman 'De Film', vers onder de Kerstboom, begint het jaar goed met de eerste recensies op BOL.com:
"Schitterend verhaal, vol spanning. Heb het boek gulzig gelezen en was een aantal dagen met mijn gedachten helemaal in een prachtig verhaal verzonken."
"Heb genoten van dit prachtige boek! Interessant en boeiend verhaal, waar je als lezer heerlijk in meereist en meeleeft met de personen. Echt een aanrader!"
We weten allemaal hoe lastig het is om in Boekenland aandacht voor een roman een beetje te aan te wakkeren, dus is het weer erg leuk om te zien hoe zo'n proces langzaam op gang komt. Na de eerste druppelende verkopen kreeg ik door dat ook Paagman in Den Haag een eerste bestelling heeft geplaatst. Mijn oude vertouwde boeken-snuffelspot! Maar het mooiste is toch wanneer iemand enthousiast laat weten dat hij of zij heeft genoten van je inspanningen..

Lees verder op mijn site

Reacties op: Recensies..