Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Stephan van Erp Auteur

Blogpost: Stephan van Erp

Roman De Belofte

De nieuwe roman van schrijver Stephan van Erp heeft een hoge actualiteitswaarde. In Nederland zijn 1.600 mensen langjarig vermist. Van Erp schreef een roman over de impact binnen een familie waarin een persoon niet meer thuis komt. 

Waar gaat De Belofte over?
In maart 1979 komt Margje Wijnen uit Asten-Heusden niet thuis na een stapavond. Haar moeder Johanna maakt zich grote zorgen. Als Johanna in 2014 op haar sterfbed ligt vraagt ze aan haar kleindochter Karlijn om de zoektocht naar Margje voort te zetten. Karlijn studeert rechten aan de universiteit in Maastricht. Tijdens een module over cold cases krijgt ze het voor elkaar om het dossier van haar tante op tafel te krijgen. Niemand weet dat de case over haar tante gaat. Lukt het Karlijn om de belofte aan haar oma in te lossen?

De Belofte is een spannende en ontroerende roman over het verdriet van een jarenlange vermissing, over het leven in het verleden en overdie ene prangende vraag: 'wat is er met mijn meisje gebeurd?'.

De Belofte (2017), isbn 9789082577815


Lees verder op mijn site

Reacties op: Roman De Belofte