Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Gerda Keurentjes Auteur

Blogpost: Gerda Keurentjes

Samen met mijn kleinzoon aan een kinderboek gewerkt

 Een leuk kinderboek 

Het duurt nog even … maar de verwachting is dat mijn eerste kinderboek dit jaar rond 1 oktober wordt uitgegeven. Het is geschikt voor kinderen (en ouderen) vanaf ongeveer zes jaar. Dit boek heb ik in eerste instantie speciaal voor mijn kleinkinderen geschreven, maar iedereen die van een grappig fantasieverhaal houdt, zal het vast ook leuk vinden om te lezen.

Wat het boek ‘Op zoek naar de Huppelende Buurvrouw’ echt uniek maakt, is dat mijn talentvolle oudste kleinzoon voor de illustraties heeft gezorgd!
Judah was vijftien jaar toen ik hem vroeg of hij de tekeningen bij het kinderboek dat ik had geschreven wilde maken. Hij reageerde gelijk heel enthousiast. Het was een leuk proces om hier samen aan te werken.

Toen hij de tekeningen voor de Huppelende Buurvrouw maakte was hij 16. Hij is de oudste uit een gezin met vijf Kindenren en heeft inmiddels zijn highschool afgerond.

 Judah is heel creatief en echt een kunstenaar. Hij kan niet alleen ontzettend goed tekenen, maar maakt ook prachtige schilderijen.  

Reacties op: Samen met mijn kleinzoon aan een kinderboek gewerkt