Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    SaskiaLauwagie Auteur

Blogpost: SaskiaLauwagie

Schrijven werkte therapeutisch

Lang heb ik getwijfeld of ik mijn boek op de markt zou gooien. Overspel blijft een delicaat en gevoelig onderwerp.
Toch worden meer partners met leugens en bedrog geconfronteerd dan dat we denken. Als koppel groei je, door de komst van kinderen, het maken van een carrière en een druk sociaal leven, soms uit elkaar. 
Het is een kunst om elkaar terug te vinden. Soms lukt het, soms ook niet. 
Om alles een plaats te kunnen geven voor mezelf begon ik alles van mij af te schrijven. Na een tijdje voelde het aan als therapie.
Mijn boek is nu één maand op de markt en de reacties verwonderen me. Er heerst een enorme taboe over buitenechtelijke relaties. Ik heb er bewust voor gekozen om ermee naar buiten te komen. Dat mensen elkaar soms onderweg verliezen, is een deel van het leven. Als je beslist om na overspel samen verder te gaan, is dat ook een goede keuze. 
De boodschap blijft dat iedereen zijn eigen keuzes moet kunnen maken. Maak de keuzes waar jij gelukkig van wordt, niet deze dat anderen beter en logischer vinden. Als de liefde er nog is, kom je er als koppel sterker uit. 
Mijn debuutroman "Vlucht" is gebasseerd op waargebeurde feiten maar is bewust geen autobiografie. 





Reacties op: Schrijven werkte therapeutisch