Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Annie van Gansewinkel Auteur

Blogpost: Annie van Gansewinkel

Stekeblind, thriller van lange adem

Mijn nieuwe thriller is net verschenen: Stekeblind. Eindelijk na 17 jaar weer een nieuwe Anne Winkels, mijn pseudoniem als thrillerauteur.  Opnieuw bij uitgeverij Ellessy waar in 2002 Moeders mooiste verscheen en in 2006 Deadline.Ik voel me bijna een herintreder in thrillerland. Niet dat ik heb stilgezeten als schrijver. Er kwamen veel andere boeken tussendoor nadat ik in 2010 begon met de nieuwe thriller die als werktitel 'Verdwijning' kreeg. Met grote tussenpozen van maanden, jaren soms, werkte ik eraan. Telkens dacht ik weer: toch vind ik het idee goed genoeg om eraan verder te werken. Maar na lange onderbrekingen moest ik eerst goed teruglezen wat ik ook al weer had geschreven. Dat ik voor deze thriller eens niet van tevoren een strakke verhaallijn had uitgezet, hielp ook niet.
Het maakproces had misschien geen 13 jaar hoeven duren, maar ik denk dat het boek er wel beter van is geworden. Rijper, met voldoende afstand om er kritisch naar te kijken.
Het is nu een paar dagen uit en het voelt bijna weer als een debuut. Hoe zullen de lezers reageren? Spannend!
b2a8f17e0287bb3e4651641619f2c3b5.jpg



Lees verder op mijn site

Reacties op: Stekeblind, thriller van lange adem

Stekeblind - Anne Winkels Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners