Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Norman Jansen Auteur

Blogpost: Norman Jansen

Trailer; de nieuwste roman 'Gevangen in dilemma's '

12-03-2021 door Norman Jansen 2 reacties

In aanloop naar het verschijnen van mijn nieuwste roman 'Gevangen in dilemma's ' eind deze maand door Futuro Uitgevers, hebben we besloten om alvast een trailer te maken om toekomstige lezers hiermee een voorproefje te geven over dit - wederom -  bijzondere verhaal.
In het verlengde van 'De stilte van het water' (2018) en 'Een gemakkelijke prooi' (2020) probeer ik met dit - op feiten gebaseerd verhaal - de lezer mee te nemen in het leven van verschillende slachtoffers van mensenhandel en mensensmokkel. 
Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om deze slachtoffers zielig te maken, of enigzins anders negatief weg te zetten. Wat ik met mijn boeken wil bereiken is dat de lezer bewust(er) wordt omtrent de redenen waarom onschuldige mensen het slachtoffer kunnen worden van deze doorgaans gruwelijke misdaden. Hiermee probeer ik deze slachtoffers een menselijk(er) gezicht te geven en in combinatie met de bewustwording te voorkomen dat er nieuwe slachtoffers vallen.

De verhalen zijn telkens anders, slachtoffers zoals een jonge moeder uit het Caribisch gebied, minderjarige jongens in Nederland die in de uitbuiting terecht komen of dit verhaal over twee afzonderlijke familiekoppels (broer en zus) uit zowel Venezuela en Nederland. 
De boodschap blijft hetzelfde; pas goed op elkaar en wees bewust van de signalen van mensenhandel. Pas als wij weten wat die signalen zijn kunnen we hiertegen ook optreden.

Veel kijkplezier gewenst met deze korte trailer. Laat vooral weten of dit filmpje prikkelend genoeg is om straks het boek te gaan lezen.




Lees verder op mijn site

Reacties op: Trailer; de nieuwste roman 'Gevangen in dilemma's '

Gevangen in dilemma's - Norman Jansen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners