Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Romy Auteur

Blogpost: Romy

We gaan vrolijk door

Mijn boek is te koop, wat ben ik ongelofelijk trots op het eindresultaat.
't Is druk hierboven
Het was een super mooi proces dat 5 maanden heeft geduurd en een prachtige gedichtenbundel heeft opgeleverd met ruim 70 Nederlandstalige gedichten die ik zelf heb geschreven.
En ik ga door.
Het schrijven van gedichten is mijn uitlaatklep. Ik heb er jaren over gedaan om een goede manier te vinden om om te gaan met negatieve gevoelens. Ik heb deze eindelijk gevonden. Schrijven en dichten (of rijmen) is mijn manier. Dus waarom zou ik ermee stoppen?
Ik schrijf vandaag de dag nog steeds gedichten, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Het grootste onderwerp is nog altijd mentale gezondheid. Ik denk dat veel mensen, jong en oud, zich hierin kunnen vinden. Sommige gedichten zijn kort, andere wat langer. Maar altijd eerlijk en vanuit mijn hart geschreven.
Naast gedichten zou ik ook super graag door willen gaan met het schrijven van een blog, maar dit vind ik nog wel moeilijk. Moeilijk en vooral heel spannend. Dat idee zet ik dus nog even op pauze, maar als ik ook daarmee aan de slag ga, dan zal ik het laten weten.

Ik wil je bedanken, ja jij, de persoon die dit leest. Dankje dat je de tijd neemt om dit kleine stukje tekst te lezen. Het kost jou misschien maar een paar minuten, maar voor mij is het goud waard. Ik voel me zo gezegend dat je die tijd aan mijn teksten wilt spenderen.
Dankje voor als je je had opgegeven voor de promotiemail, dankje voor als je mijn bundel hebt gekocht. Het is echt een grote eer voor mij.

Mijn bundel ligt nu ook in de Bruna in Budel. Dat is mijn lokale boekhandel en ik ben zo verschrikkelijk blij met het plekje dat ze mijn boek hebben gegeven.
Verder kan je mijn boek ook bestellen via boekscout.nl (linkje staat onderaan het bericht).
Als je vragen hebt over mijn bundel, twijfel dan niet om mij een berichtje te sturen. Met veel plezier zal ik je dan verder helpen.

Enne, ja, einde van een mooi boekproces en het begin van hopelijk nog veel meer mooie gedichtjes.

Groetjes RomyInsta: romyvh4977
Boek: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=12968


Lees verder op mijn site

Reacties op: We gaan vrolijk door

't Is druk hierboven - Romy van Ham Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners