Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Gertie Schouwenberg

Wie jubileert trakteert: gratis boek voor iedereen

>> Dit is een blog in de zendtijd voor schrijvende partijen <<

Droom jij van rijkdom en roem? Ben jij het zat om genoegen te nemen met de overgebleven kruimels van de succesvollen? Lijkt managementgoeroe je een fantastisch beroep? Lees dan mijn novelle ‘Laurens Jan kookt kroten’.

Niet dat daarin staat hoe je bovenstaande wensen kunt vervullen. Integendeel zelfs. Maar het biedt gegarandeerd troost: jij bent niet de enige die op de carrièrestap ‘Tussen-hoop-en-vrees’ is aanbeland. De sappelende en politiek zeer incorrecte interim-manager Laurens Jan Bijlsma weet er alles van. Gauw lezen dus. Want vergeleken met deze krotenkoker, heb jij het vast en zeker geweldig voor elkaar!

Denk je nou, nou-nou, dat mag wel een tandje minder met die reclame? Wees gerust, ik wil je niks aansmeren. Althans, niets dat geld kost.

Deze herfst is het namelijk precies vijf jaar geleden dat mijn Laurens Jan de wijde wereld introk. Tegendraads als hij is, gaf hij zichzelf uit in eigen beheer, als POD bij Boeken uit Limburg. Zo houdt hij alle touwtjes stevig in handen en zijn zijn investeringen – op het ISBN na – nihil. Tegen enkel kostprijs en verzendkosten staat mijn allereerste boek sinds het najaar van 2018 te pronken in m’n boekenkast. Laurens Jan en ik zijn helemaal happy.

Traktatie-pdf voor jou
Maar een boek is er natuurlijk niet voor de sier, dat wil gelezen worden! Vanuit mijn boekenkast wordt dit lastig, daar lopen immers niet zoveel potentiële lezers langs. En twaalf euro plus verzendkosten uitgeven voor een novelle van een onbekend nog-maar-af-te-wachtentalent doen mensen niet snel. Daarom geef ik mijn jubilerende debuut de kans om in pdf-vorm jouw kant op te komen. Als traktatie, gratis en voor niets!

Dus, wil jij je voor niks, nakkes, nada onderdompelen in de tragikomische lotgevallen van Laurens Jan Bijlsma? Reageer dan vóór de jaarwisseling op dit blog. Laat je me na het lezen via een recensie hier op Hebban weten wat je ervan vindt? Een reactie onder dit blog kan natuurlijk ook. Jouw terugkoppeling zou een prachtig cadeau zijn voor mijn eerste lustrum als auteur!

En voor Laurens Jan, want die kan wel een succesje gebruiken. De stakker.

Reacties op: Wie jubileert trakteert: gratis boek voor iedereen

Laurens Jan kookt kroten - Gertie Schouwenberg Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners