Met dit boek leer je woken en koken zoals een echte Chinese chef. Uw leermeester is Peh-Fo Pak, de chef-kok van de Wok Dynasty-restaurants. Hij toont je dat je in een wok niet alleen kunt roerbakken, maar ook stomen, frituren, koken en zelfs desserts maken. Hij vertelt je bovendien waarop je moet letten als je een wok koopt, hoe je een wok voor het eerst gebruikt, welke handige hulpmiddelen er voorhanden zijn en hoe je in twaalf stappen een perfecte wokchef wordt.
Op de koop toe verklapt hij je het recept van zijn acht favoriete woksausen. Erg handig is de productenlijst met uitgebreide informatie over bekende en minder bekende ingrediënten die vaak in Chinese gerechten worden gebruikt. Ze zijn allemaal in onze winkels te vinden. De vijftig gerechten die Peh-Fo Pak hier samenbracht, vragen weinig kookervaring, zijn verraxsend origineel en snel klaar. Met dit handige boek heb je dan ook alles in handen om de beste wokchef van de buurt te worden.
Op de koop toe verklapt hij je het recept van zijn acht favoriete woksausen. Erg handig is de productenlijst met uitgebreide informatie over bekende en minder bekende ingrediënten die vaak in Chinese gerechten worden gebruikt. Ze zijn allemaal in onze winkels te vinden. De vijftig gerechten die Peh-Fo Pak hier samenbracht, vragen weinig kookervaring, zijn verraxsend origineel en snel klaar. Met dit handige boek heb je dan ook alles in handen om de beste wokchef van de buurt te worden.