Een nieuw begin

Wat als Aladdin de lamp nooit had gevonden? Wat als Jafar de lamp als eerste te pakken zou hebben gekregen? In deze duistere twist op de geliefde Disney-vertelling van Aladdin komt de boosaardige Jafar met de hulp van een onwillige Geest aan de macht nog vóór Aladdin en Geest elkaar leren kennen. Om de machtsbeluste tiran af te zetten moeten Aladdin en de ondergedoken Jasmine samenwerken - zonder de hulp van hun magische vriend.
Het spannende tweede deel in de internationaal bejubelde Disney-serie met een twist vertelt het verhaal van de straatrat en de prinses die de leiders van de rebellen moeten worden en alles op alles moeten zetten om een vernietigende burgeroorlog te voorkomen.

Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Een nieuw begin het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Een nieuw begin