After I Do van Taylor Jenkins Reid is een ontroerende roman over een modern huwelijk en verstikkende familiebanden. Wanneer het huwelijk van Lauren en Ryan een dieptepunt bereikt, besluit het stel een jaar uit elkaar te gaan in de hoop hun liefde terug te vinden. Er is maar één regel: ze mogen dat hele jaar geen contact met elkaar opnemen. Ondanks haar verdriet probeert Lauren van haar vrijheid te genieten, maar haar vrienden en familie hebben zo hun eigen ideeën over de betekenis van het huwelijk. Deze invloeden, evenals haar eigen uitdagingen in het leven zonder Ryan, veranderen Laurens blik op het huwelijk. Wat is romantiek zonder loyaliteit, en wat als liefde en lust niet langer met elkaar verbonden zijn? Waarvoor ben jij bereid te vechten? After I Do is een liefdesverhaal over wat er gebeurt als de liefde verbleekt. Wat doe je om verliefd te blijven en wanneer moet je besluiten de liefde op te geven? 'Ontroerend, prachtig en hartverscheurend. Jenkins Reid schrijft met humor en echte emotie. Lees het, geniet ervan, deel het.' Sarah Jio, auteur van Bloemen voor mijn dochter. 'Ontroerend, hoopgevend en inspirerend. Een aanrader.'
Booklist