Alles wat ik niet gedaan heb

Kun je de toekomst omarmen als je nog gevangen zit in het verleden? Ajla is vastbesloten een meisje te vinden dat zeven jaar geleden werd achtergelaten bij een weeshuis. De tijd dringt, ze kan zich geen vertraging veroorloven. Maar met elke stap die ze dichterbij komt, groeit de angst dat de waarheid alles zal vernietigen. Ermin dacht de liefde van zijn leven te hebben gevonden, tot haar verraad hem gebroken achterliet. Nu leeft hij in de schaduw van een verleden dat hij niet kan loslaten. Wanneer hun paden elkaar kruisen, lijkt er een sprankje hoop op te bloeien. Een kans om te helen en los te breken van de pijn die hen achtervolgt. Maar een geheim verbindt hen dieper dan ze beseffen en dreigt hen uit elkaar te scheuren. Wat blijft er over als liefde wordt blootgesteld aan de rauwe waarheid?

Toon details

Schrijf een recensie

Is Alles wat ik niet gedaan heb het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Alles wat ik niet gedaan heb