In Als vrouwen de aarde dragen neemt Sharon Blackie je mee op een betoverende reis naar een diepere verbinding met de natuur, oude mythen en een vernieuwde, krachtige vrouwelijkheid. Met haar poëtische en meeslepende schrijfstijl weeft ze persoonlijke verhalen, Keltische legendes en filosofische inzichten samen tot een inspirerende oproep om opnieuw te wortelen in de aarde – en in onszelf.
Blackie laat zien dat de moderne wereld vrouwen heeft losgemaakt van hun ware essentie. Door de verloren wijsheid van inheemse tradities en de cyclische kracht van de natuur te omarmen, kunnen vrouwen niet alleen zichzelf, maar ook de wereld helen. Dit boek is meer dan een persoonlijke zoektocht; het is een gids voor transformatie, een ode aan de aarde en een noodzakelijke verschuiving in hoe we vrouwelijkheid en leiderschap begrijpen.
Voor vrouwen die zich geroepen voelen tot iets groters, die een diepere betekenis zoeken in een wereld die hen vaak vervreemdt, biedt Blackie een krachtig kompas. Als vrouwen de aarde dragen is een boek dat de ziel raakt, bewustzijn opent en een weg wijst naar een meer verbonden, authentiek leven – voor vrouwen én de mensheid als geheel.