In 100 heerlijke, verrassende ijsrecepten bewijst ijsfanaat Marleen Visser dat ijs geschikt
is voor elk seizoen. Ze beperkt zich niet tot de bekende smaken, maar experimenteert er flink op los. Denk aan: wake up espressopops, lychee-darjeelingsorbet, mango sticky rice-magnum, crème brûlée-pops, scroppino-ijsjes, groene smoothie-ijsjes, mojito, zoete-aardappelijs met karamel en witte chocolade, bananensoftijs. Naast ondeugend lekkere ijsjes, de 'vicecreams', brengt Marleen ook lekkere gezonde variaties, de 'nicecreams'. Beide ijssoorten zijn gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten uit het seizoen, goed voor het milieu en zo smaakt zelfgemaakt ijs het állerlekkerst.
Marleen Visser (1982) houdt ervan om met pure producten te koken, recepten te delen en mooie gerechten te fotograferen. Met haar culinaire blog Sharelovenotsecrets.nl wil ze mensen inspireren 'to do more of what makes you happy'.Voor Marleen is dat ijs, altijd weer: vrolijk én fotogeniek.
www.carreraculinair.nl
ISBN 978 90 488 3137 1