'Is het echt zó simpel?' Dat hoort Janneke Philippi vaak als mensen haar recepten ontdekken. Het is wat de recepten kenmerkt: ze zijn altijd eenvoudig, met goed verkrijgbare producten en vooral heerlijk.
In Heerlijk simpel geeft Janneke meer dan 100 recepten voor iedereen die houdt van lekker eten, maar weinig tijd heeft om lang in de keuken te staan. Van gegratineerde oesters en aardbeien in champagne tot Parmezaanse kip en mac 'n' cheese: zowel voor etentjes met vrienden als voor de doordeweekse maaltijd biedt dit boek volop inspiratie.
Janneke Philippi is foodstyliste en kookboekenauteur. Ook schrijft ze recepten voor veel tijdschriften. Ze heeft een maandelijkse rubriek in foodmagazine delicious. Samen met haar man, foodfotograaf en vormgever Serge Philippi, maakte Janneke meerdere kookboeken, die
ook in het buitenland worden uitgegeven.
In Heerlijk simpel geeft Janneke meer dan 100 recepten voor iedereen die houdt van lekker eten, maar weinig tijd heeft om lang in de keuken te staan. Van gegratineerde oesters en aardbeien in champagne tot Parmezaanse kip en mac 'n' cheese: zowel voor etentjes met vrienden als voor de doordeweekse maaltijd biedt dit boek volop inspiratie.
Janneke Philippi is foodstyliste en kookboekenauteur. Ook schrijft ze recepten voor veel tijdschriften. Ze heeft een maandelijkse rubriek in foodmagazine delicious. Samen met haar man, foodfotograaf en vormgever Serge Philippi, maakte Janneke meerdere kookboeken, die
ook in het buitenland worden uitgegeven.