AVONTUURLIJKE THAISE RECEPTEN VAN CHEF JASON BLANCKAERT EN ZIJN BROER MICHAEL, MET BIERSUGGESTIES
De broers Blanckaert groeiden op in Poperinge en sloegen hun vleugels uit: Jason koos voor het avontuur in de keuken, Michael trok voor 7 jaar naar Thailand. Jason hield met zijn beste maten Olly Ceulenere en Kobe Desramaults 'The Flemish Foodies' boven het doopvont, en opende in 2013 zijn bistronomisch restaurant J.E.F.. Michael kwam terug naar Belgiƫ en werd professioneel fotograaf. Maar hij miste de smaken, de eenvoud, de geuren, kleuren en kruiden van de Thaise keuken. Een chef als broer en een portie branie leidden tot een nieuw avontuur: een kookboek over de Thaise keuken, uitgepuurd en bekeken door een andere bril. Met respect voor de traditie, maar met de beide voeten in het nu. En vooral aroy aroy!, wat in het Thais zoveel wil zeggen als: lekker, lekker!