Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Art of cooking with vegetables

Alain Passard is the chef who astonished the food world in 2000 by removing red meat from his three-Michelin-starred Paris restaurant L’Arpège, and dedicating himself to cooking with vegetables, supplied exclusively from his own organic farm. Today L’Arpège is widely acknowledged as one of the world’s great restaurants, while its visionary owner has inspired a new generation of chefs. Here is a collection of forty-eight wonderful recipes illustrated with Alain Passard’s own joyful collages. The Art of Cooking with Vegetables is made up of unexpected combinations, complex flavours created with a few simple elements, a passion for fresh and seasonal ingredients. Simple, and simply perfect.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Art of cooking with vegetables het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Onder leiding van miljonair Anne helpt Jessie in 1918 bij de Franse wederopbouw door kinderbibliotheken op te zetten in omgebouwde ambulances. Totdat ze op een dag spoorloos verdwijnt.

'Uniek aan Wondermond is de keuze van Goemans om een verwende, kortzichtige, mannelijke tiener als hoofdpersonage te nemen in een verhaal dat zo duidelijk stoelt op vrouwenstemmen en verborgen vrouwenleed.'

'Vanhauwaert weet een unieke literaire ervaring te creëren. De inhoud en vorm zijn zo met elkaar versmeed dat ze niet los van elkaar gezien kunnen worden,' zegt de vakjury over het debuut.

Een hartverwarmend verhaal over vasthouden en loslaten te midden van de storm, en een vriendschap die zelfs de diepste wonden heelt. Van de auteur van Onder de magnolia.

Reageren op Art of cooking with vegetables

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.