Tokyo, leidt je from scratch door de Japanse keuken. In
zowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk
- hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg - en
leer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso,
natto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te
maken.
Met de geweldige receptuur van iconische
gerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag.
Serveer gemarineerde rauwe horsmakreel. Maak
agébitashi, groenten die eerst gemarineerd en
vervolgens gefrituurd worden. Trakteer je gasten
op tongstrelende gerechten en spectaculair ogende
temari sushi met diverse toppings. Van soep, snacks,
salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer:
met Maori Murato leer je de fijne kneepjes van de
Japanse keuken onder de knie te krijgen.
Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse
keuken een ideaal en fraai uitgevoerd kookboek
waarin niet alleen authentieke recepten worden
gedeeld, maar juist ook de basis(technieken), de
kakelverse producten en goede stap-voor-stap-uitleg
centraal staan. Dōzo omeshiagarikudasai!
Authentiek Japan