Een nieuwe wereld aan smaken en aroma’s is ook in het Westen opengegaan en maakt nu deel uit van ons dagelijks leven: in restaurants, supermarkten en op markten zijn steeds meer Zuidoost-Aziatische gerechten en ingrediënten te vinden. Met dit boek is het nu voor iedereen mogelijk zelf de Thaise salades, curries, satés en pittige noedelgerechten te bereiden.
De 150 intrigerende recepten komen uit alle hoeken van Zuidoost-Azië; sommige zijn opnieuw bewerkte klassieke gerechten, andere zijn geheel nieuw. Sri Owen stemt haar recepten af op de westerse smaak en levensstijl zonder dat de authentieke smaak verloren gaat.
h meer dan 150 klassieke en eigentijdse recepten
h geïnspireerd door toonaangevende chefkoks uit Azië en de rest van de wereld
h geïllustreerd met meer dan 100 kleurenfoto’s
h met beschrijvingen van typische Zuidoost-Aziatische ingrediënten
h aandacht voor de basistechnieken als stomen, grillen en frituren
De 150 intrigerende recepten komen uit alle hoeken van Zuidoost-Azië; sommige zijn opnieuw bewerkte klassieke gerechten, andere zijn geheel nieuw. Sri Owen stemt haar recepten af op de westerse smaak en levensstijl zonder dat de authentieke smaak verloren gaat.
h meer dan 150 klassieke en eigentijdse recepten
h geïnspireerd door toonaangevende chefkoks uit Azië en de rest van de wereld
h geïllustreerd met meer dan 100 kleurenfoto’s
h met beschrijvingen van typische Zuidoost-Aziatische ingrediënten
h aandacht voor de basistechnieken als stomen, grillen en frituren