"Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova à la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.
- Boordevol handige baktrucs
- Uitleg van bakbenodigdheden en -begrippen
- Heldere how-to's en baktechnieken
- Duidelijke stap-voor-stapfoto's
- Meer dan 160 bakrecepten"
- Boordevol handige baktrucs
- Uitleg van bakbenodigdheden en -begrippen
- Heldere how-to's en baktechnieken
- Duidelijke stap-voor-stapfoto's
- Meer dan 160 bakrecepten"