Met meer dan 350 recepten en technieken en meer dan 1500 foto's het meest complete boek over bakken - zowel zoet als hartig - ooit! James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken - die bijna allemaal voorzien zijn van stap-voor-stapfoto's - legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied. Van beginner tot chefkok, dankzij Peterson kan iedereen nu bakken! Bakken staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij elke thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto's helpen de thuisbakkers de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren. Een greep uit de verschillende recepten: Crème anglaise - Cheesecake - Klassiek bladerdeeg - Kersentaart - Citroenschuimtaart - Kleine fruittaartjes - Linzertorte - Marsepein - Slagroomsoezen - Croissants - Kaasbuidels - Boterkoekjes - Citroenrepen - Biscotti - Roggebrood - Focaccia - Bosbessenmuffins - Scones - Chocoladetaart - Kaassoufflés - Petitfours - Apfelstrudel - Rolfondant - Eclairs Bakken bewijst eens te meer waarom James Peterson een betrouwbare bron is voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Als je dit boek goed doorneemt, doe je vaardigheden op waarmee je steeds opnieuw indrukwekkende resultaten behaalt. De Nederlandse pers over Wat je als kok moet weten van James Peterson: 'Iedereen kan koken, al helemaal als je dit boek binnen handbereik hebt liggen' - Foodies 'Eén van de nuttigste boeken met keukentips' - Johannes van Dam 'Lekker duidelijk! [Met de 'stap-voor-stapfoto's]' - Margriet