Warme dagen, sfeervol gedekte tafels in de tuin, gasten die keuvelend binnensijpelen en geuren vanaf de grill die de smaakpapillen beginnen te prikkelen. Barbecueën is genieten, dat staat vast. Zowat iedereen kan dan ook barbecueën. Of toch niet?
Barbecueën is zoveel meer dan een stukje vlees op een warme grill gooien. Om je gerechten perfect knapperig en gaar te krijgen, heb je toch wel enige vakkennis nodig. In dit ultieme barbecueboek begin je van de basis, en krijg je alle informatie om stap voor stap een ware barbecuechef te worden, die ook de meest verrassende en originele culinaire gerechten kan klaarmaken op de grill.
BBQ Academy biedt als barbecueschool opleidingen aan voor barbecueliefhebbers en hobbykoks, zowel voor beginners als voor ervaren grillmeesters. Voor de eerste keer bundelen ze hun expertise in een boek. Ze onthullen de geheime wereld van grill- en baktechnieken, van marinades en kruidencombinaties, van food pairing en vlekkeloos dresseren.