Bewustzijnstoestanden

Dit boek is geschreven vanuit kennis die is doorgegeven vanuit, zoals ik het noem, het hoogste bewustzijn. Het omvat daarmee de wijsheid waar wij allen over kunnen beschikken. Wanneer we maar willen. Door jezelf als bewustzijn te zien, ga jij je leven anders ervaren. Voorbij programmeringen, angsten en oordelen. Voorbij bezittingen en meningen van anderen. Je ontdekt dan dat alles zo moet zijn zoals het is. Dat dit ook zo helemaal goed is. En dat elke ervaring, hoe moeilijk die soms ook lijkt, je verder brengt in jouw ontwikkeling. Dit boek helpt je om deze transitie vanuit jouw kern te maken. Een overgang van buitenwereld en afhankelijkheid naar binnenwereld, creatie en zingeving. Je gaat jouw leven van nieuwe kanten zien. Om daarmee steeds bewuster te worden van wie je bent, wat je op aarde komt doen en hoe je jouw leven kunt creëren. Met voorwoord geschreven door Jan Bommerez.

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Bewustzijnstoestanden het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Bewustzijnstoestanden