Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters
Vijftig nieuwe en verrassende smaakcombinaties van bier en kaas. Twee autoriteiten in hun vak, biersommelier Ben Vinken en kaasaffineur Michel Van Tricht, bundelen opnieuw hun krachten: Ben Vinken selecteerde een reeks Belgische topbieren en Michel Van Tricht zocht er telkens een passende kaas bij. Dit resulteert in vijftig vernieuwende, originele en speelse bier en kaascombinaties, die de klassieke traditie van kaas en wijn defnitief doen vergeten.
Vijftig nieuwe en verrassende smaakcombinaties van bier en kaas. Twee autoriteiten in hun vak, biersommelier Ben Vinken en kaasaffineur Michel Van Tricht, bundelen opnieuw hun krachten: Ben Vinken selecteerde een reeks Belgische topbieren en Michel Van Tricht zocht er telkens een passende kaas bij. Dit resulteert in vijftig vernieuwende, originele en speelse bier en kaascombinaties, die de klassieke traditie van kaas en wijn defnitief doen vergeten.