Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bistronomie

Dat de derde editie van de Bistronomie Gids nog uitgebreid kon worden, werd ons al duidelijk de dag na de lancering van de vorige. De strekking Bistronomie kreeg het afgelopen jaar nog meer erkenning en krijgt eindelijk de aandacht die het al jaren verdiende. De filosofie van Bistronomie leeft en is vaak het juiste antwoord voor nieuwe ontwikkelingen binnen de gastronomische wereld.

Niet alleen vonden meer en meer sterrenchefs hun weg richting Bistronomie als uitbreiding op het klassieke verhaal. Maar ook vele jonge chefs met enorm veel potentieel kwamen het Bistronomie landschap kleuren. De eigenheid en essentie van Bistronomie is natuurlijk lekker eten in een ongedwongen sfeer en no-nonsense kader.

Ook dit is waar wij constant naar op zoek zijn. Gestart in Vlaanderen en nu meer uitgebreid naar Brussel, zijn we overtuigd dat we een mooi aanbod weergeven.

In deze 3de editie zijn er heel wat nieuwe toegankelijke en kwalitatieve adressen bijgekomen, het bevat meer dan 95 zaken.

Het is overduidelijk dat gasten vandaag de dag op zoek gaan naar culinair vernuft in een ongedwongen sfeer. Dit alles met een kruiding van lokale ingrediënten, authentieke pure gerechten, lekkere bieren en aangepaste betaalbare wijnen. Als deze totaalbeleving dan ook nog eens het label van uitstekende prijs/kwaliteit draagt dan zijn we Bistronomisch aan het genieten.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Bistronomie het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

'Uniek aan Wondermond is de keuze van Goemans om een verwende, kortzichtige, mannelijke tiener als hoofdpersonage te nemen in een verhaal dat zo duidelijk stoelt op vrouwenstemmen en verborgen vrouwenleed.'

'Vanhauwaert weet een unieke literaire ervaring te creëren. De inhoud en vorm zijn zo met elkaar versmeed dat ze niet los van elkaar gezien kunnen worden,' zegt de vakjury over het debuut.

Reageren op Bistronomie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.