Bona Fide

Het lot grijpt Leo Grijpink bij zijn lurven en smijt hem in een hoek. Hij doolt in de troosteloze aanloop naar kerst wanhopig rond, op zoek naar houvast, maar vindt niets. Dan, belachelijk, gebeurt er een wonder. Er valt een engel op zijn hoofd. Opeens is er hoop: de mogelijkheid van een goede afloop. Of niet? Leo twijfelt. Engelen veronderstellen het bestaan van God, de hemel, een leven na de dood... Een of ander bewijs zou helpen. De engel weigert: geloven is geloven... Kerst nadert intussen snel. Leo kijkt in zijn hart. Is hij in staat om te geloven in een engel?

Sander Kollaard laat zich gaan in een verhaal over geloof en ongeloof, de bekoring van onmogelijke gebeurtenissen en de eeuwige hoop op een eind-goed-al-goed. Floris Tilanus brengt de onwerkelijkheid tot volbloedig leven in tekeningen van bovennatuurlijke schoonheid. Een ideaal kerstcadeau voor iedereen die gelooft in onze grenzeloze verbeelding.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Bona Fide het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Bona Fide