Brandende begeerte

Hij is een wolf in schaapskleren en ik ben zijn nieuwste obsessie. Rowan Miller is een natuurkracht – imposant, getatoeëerd en gebeeldhouwd als een meesterwerk van Michelangelo. Hij duikt op in Darkwater Hollow, gehuld in mysterie, en is meteen het gespreksonderwerp van de dag. Maar onder die charme en charismatische glimlach schuilt iets donkers, iets wat alleen ik lijk te merken. Ik had mezelf beloofd bij hem uit de buurt te blijven. Maar dat wordt onmogelijk als hij naast me komt wonen en ineens overal opduikt waar ik ben. Wanneer mijn huis op mysterieuze wijze in vlammen opgaat, doet Rowan me een voorstel dat ik niet kan weigeren: een dak boven mijn hoofd in ruil voor het spelen van zijn vriendin. Het had simpel moeten zijn. Een tijdelijke regeling. Maar de manier waarop Rowan naar me kijkt – hongerig, bezitterig, genadeloos – doet mijn hart sneller kloppen en laat mijn huid tintelen. Hoe langer we dit spel spelen, hoe echter het voelt. Maar dan ontdek ik dat Rowan meer is dan hij lijkt. Zijn geheimen zijn niet alleen gevaarlijk… Ze zijn dodelijk. En wanneer zijn verleden ons inhaalt, moet ik beslissen of ik het overleef om van hem te houden. Want in Rowans wereld zijn er geen helden. Alleen schurken.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Brandende begeerte het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Brandende begeerte