Met klassieke broodrecepten (witbrood, volkorenbrood) èn originele combinaties (pompoenpitbrood, anijs-rozijnenbrood, honingbrood met noten)
Dit boek legt heel praktisch uit welke factoren er beslissend zijn voor het uiteindelijke bakresultaat
Zowel amateurs als vaklieden kunnen met dit boek hun hart ophalen
Knapperig ovenvers, heerlijk geurend en om in te bijten: wie kan weerstaan aan de verleiding van versgebakken brood? In dit boek geeft auteur Frank Deldaele meer dan vijftig van zijn succesvolle recepten prijs. Naast klassiekers als stokbrood, croissants en bruin- of witbrood vind je in dit werk ook unieke, originele bereidingen zoals een anijs-rozijnenbrood, mediterrane broodjes, hazelnootkoeken en ciabatta met olijven en zongedroogde tomaten... om maar enkele voorbeelden te noemen.
Als inleiding legt de meesterbakker haarfijn uit welke elementen een belangrijke rol spelen bij het kneden en bakken van brood en koeken, zodat je bakkunsten gegarandeerd een prachtig en vooral smakelijk resultaat opleveren. Duidelijke foto’s en heldere recepturen maken van dit boek een leerrijk instrument voor de hobbykok en ‘gesneden brood’ voor de vakman.