Dit kookboek is een echte aanvulling op de bestseller Broodbuik met ruim 150 recepten zonder tarwe en gluten.
Het Broodbuik kookboek neemt je mee naar de volgende stap met heerlijke tarwevrije recepten. Van een ontbijt met quesadillas tot je avondeten met stoofvlees en groenten, maar ook een heerlijke pannenkoeken - en verrassende tarwevrije lekkernijen als Blueberry Toast, Bruschetta Kip, Spaghetti Bolognese en Scones. Een boek die je helpt tarwevrij eten in de praktijk te brengen, met handige boodschappenlijstjes, basisingredi?nten en hulpmiddelen voor jouw eigen Broodbuik keuken!
Alle 150 recepten komen van de hand van William Davis, een cardioloog die hartziekten wil voorkomen. Hij veridepte zich in de gevaren van tarwe en gluten voor onze gezondheid. Na het verschijnen van zijn bestseller Broodbuik, raakte alles in een stroomversnelling en richt hij zich nu volledig op zijn boek en ontdekkingen op het gebied van tarwe en gluten.