Meer dan 6,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Carcasse

Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is
er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste recepten prijs uit zijn restaurant Carcasse. Dat haalde onlangs onverwacht zijn eerste
Michelinster binnen, zowel voor zijn beroemde vlees als voor de heerlijke side dishes en groentebereidingen, die er met evenveel zorg en toewijding worden klaargemaakt.
Carcasse is een nieuw hoofdstuk in Dierendoncks verhaal over zijn liefde voor vlees. Hij deelt waar het vlees vandaan komt, hoe het wordt gekweekt en gevoed. Ambacht, passie, terroir en nose-to-tail blijven ook in dit boek de codewoorden.
Ideaal boek voor alle vlees- en barbecueliefhebbers.
Carcasse
Toon details

Schrijf een recensie

Is Carcasse het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Carcasse

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.