Wild en gevogelte, van klassiek tot hedendaags Chef-kok Felix Alen bundelt meer dan zestig wild- en gevogelterecepten, zowel klassieke, eenvoudige recepten als hedendaagse, gastronomische gerechten. In deze Carnet de cuisine vind je alles wat je moet weten over wild en gevogelte dat courant verkrijgbaar is. Welke soorten wild zijn er? Hoe bereid je ree, hert, everzwijn, eend, fazant, patrijs? Welke marinades en garnituren passen hierbij? Met nuttige tips om de perfecte wijn te schenken bij elk gerecht Philippe Debeerst staat in voor de sfeervolle fotografie van haar tot pluim.
Chefkok Felix Alen bundelt meer dan zestig wild- en gevogelterecepten, van klassiek en eenvoudig over hedendaags en gastronomisch. In deze carnet de cuisine vind je alles wat je moet weten over wild en gevogelte dat courant verkrijgbaar is, zoals ree, hert, everzwijn, eend, fazant... Met nuttige tips om de perfecte wijn te schenken bij elk gerecht. Philippe Debeerst staat in voor de nostalgische fotografie van haar tot pluim.
Chefkok Felix Alen bundelt meer dan zestig wild- en gevogelterecepten, van klassiek en eenvoudig over hedendaags en gastronomisch. In deze carnet de cuisine vind je alles wat je moet weten over wild en gevogelte dat courant verkrijgbaar is, zoals ree, hert, everzwijn, eend, fazant... Met nuttige tips om de perfecte wijn te schenken bij elk gerecht. Philippe Debeerst staat in voor de nostalgische fotografie van haar tot pluim.