Sjefietshe is ceviche op z'n Amsterdams. Letterlijk. Toen de mannen begonnen met Sjefietshe was het gerecht ceviche nog zo onbekend dat velen geholpen moestenworden met de uitspraak van het gerecht. Sje-fiets-he. Wat begon als een popuprestaurant is inmiddels uitgegroeid tot de eerste cevicheria van Amsterdam. Als cevicheria kijkt Sjefietshe natuurlijk verder dan Amsterdam alleen en vergeten zij de Zuid- Amerikaanse roots van het gerecht niet. Na een succesvolle start werd Sjefietshe beloond met een 9- in het Parool door Gilles van der Loo en zit de cevicheria op het Amsterdamse hoekje steevast vol. In Ceviche vindt de lezer veel en diverse ceviche-inspiratie, met daarnaast heerlijke recepten voor gebakken vis, pulpo, snacks, desserts en de signature cocktails van het restaurant. Met 25 cevicherecepten kan de doorgewinterde ceviche-lover z'n lol op, maar er is ook aan de beginnende thuiskok gedacht die nog behoefte heeft aan alle basisrecepten
voor de perfecte ceviche.