Dit boek is geschreven voor iedereen die op zoek is naar lekker eten, maar slechts weinig tijd heeft. Elk recept in Ching?s snelle Chinese keuken staat bol van de authentieke Chinese smaken waar Ching zelf zo dol op is. De meeste gerechten zijn in nog geen halfuurtje te maken met ingredi?nten die bij de supermarkt verkrijgbaar zijn. Chinees afhalen is dus nergens meer voor nodig ? je kunt het zelf sneller maken!
In dit boek vindt de lezer vele klassiekers als Zoetzure kip en Rundvlees met zwarte bonen, maar ook nieuwe, spannende gerechten: Chongging rundvlees en Exploderende riviergarnalen. Lekker eten gaat meestal gepaard met goede, dierbare herinneringen, is Chings ervaring. De gerechten in dit boek zullen bij de lezer ongetwijfeld ook mooie herinneringen oproepen. Chi hao he baozhong: eet smakelijk en hou je taai!
In dit boek vindt de lezer vele klassiekers als Zoetzure kip en Rundvlees met zwarte bonen, maar ook nieuwe, spannende gerechten: Chongging rundvlees en Exploderende riviergarnalen. Lekker eten gaat meestal gepaard met goede, dierbare herinneringen, is Chings ervaring. De gerechten in dit boek zullen bij de lezer ongetwijfeld ook mooie herinneringen oproepen. Chi hao he baozhong: eet smakelijk en hou je taai!