Meer dan 5,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Cholesterol

Een arts en een ervaren kok bundelen hun kennis en krachten om te laten zien wat je moet eten om een gezonde cholesterolbalans te krijgen.
* Welke voedingsstoffen zijn goed?
* Welk soort eten kun je beter laten staan?
* Wat zijn goede leefstijlkeuzes?
Wie gezond wil eten let ook op de balans tussen goede en slechte cholesterol. Inderdaad, niet alle cholesterol is slecht! Met voldoende goede cholesterol in je lijf en een zo laag mogelijk slechte cholesterol heb je aanzienlijk meer kans op een langer en prettiger leven, met minder ziektes. Bepaalde eetgewoonten kunnen je daarbij helpen, zodat heel wat ellende voorkomen wordt. Goede voedingsmiddelen kunnen zo zelfs deels schade herstellen die ons lichaam eerder heeft opgelopen, zoals een aangetast bloedvat. En als die voedingsmiddelen de vorm krijgen van een heerlijk gerecht, wordt zo'n aanpak geen corvee maar een genot!
Dit boek is het eerste deel van een nieuwe reeks Lekker & belangrijk van de zussen
Jansen, die de afgelopen jaren bekend zijn geworden met hun mediterrane kookboeken.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Cholesterol het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het intrigerende verhaal achter de moordenaar van Willem van Oranje. Vol spanning en gruwelijke plottwists!

Een indringend verhaal op het scherp van de snede, vanuit de belevingswereld van de strafrechtadvocate die als slachtoffer moet strijden voor een eerlijke behandeling onder het recht waar ze altijd in heeft geloofd.

Hetzelfde boek lezen brengt mensen samen: je hebt direct iets om over te praten! Daarom lezen we in november met heel Nederland 'Joe Speedboot' van Tommy Wieringa. Je haalt het boek gratis op bij je bibliotheek.

Reageren op Cholesterol

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.