Coming out

Dagelijks komen er mensen uit de kast: jongeren, ouderen, mannen, vrouwen. Vrienden en familie hebben het - soms ongewild - ondergaan. Maar een coming-out gaat voor een groot stuk niet over de ander. Coming-out gaat voornamelijk over jezelf. Over zijn wie je werkelijk bent. En worden wie je bent betekent: doen wat nodig is om gelukkig te worden. Coming-out is een boek geworden vol uiteenlopende verhalen van diverse mensen, geïllustreerd met pure foto's. De verhalen zijn open en eerlijk, gevoelig en kwetsbaar, soms luchtig en grappig, soms zwaar en dramatisch, of bijzonder en onverwacht. Want ieder heeft zijn eigen verhaal over het moment waarop hij of zij opkwam voor zichzelf en zei: dit ben ik.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Coming out het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Reageren op Coming out