Meer dan 6,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Complete bocuse

The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine. In this volume, he shares 500 simple, traditional French recipes. Aimed at the beginner but with enough breadth to entice the confident chef, these recipes can be readily prepared at home and emphasize the use of the freshest and simplest ingredients. The book is divided into twenty-two chapters, fourteen covering savory recipes and eight covering sweet recipes, with everything from soups to soufflés, by way of terrines, fish, meat, and vegetables. Practical appendixes include average cooking times for different types of meat, conversion tables, and a glossary of key French culinary terms.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Complete bocuse het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als Hyoyoung wordt gevraagd in een brievenwinkel in Seoul te komen werken, realiseert ze zich al snel hoe helend een brief kan zijn. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Complete bocuse

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.