Wil je beginnen met het maken van je eigen jam, chutney of piccalilly, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is Conserveren en inmaken je perfecte, geduldige leraar.
Dit Winkler Prins multi-touch e-book leert je alle basisvaardigheden aan de hand van 24 heerlijke recepten. Close-up foto’s laten je niet alleen precies zien hoe je moet werken, de teksten leggen ook uit waarom. Zo snap je beter wat je doet en bouw je zelfvertrouwen op en krijg je de basisvaardigheden snel onder de knie.
*Boordevol advies, tips, foto’s en hulp voor als het mis gaat.
*Alle recepten zijn voorzien van haarscherpe foto’s
*Eerst komen de basisvaardigheden aan bod
*In het hoofdstuk ‘Een stapje verder’ breid je je basiskennis uit.
*Bonusmateriaal leert je extra technieken waarmee je je vaardigheden nog verder kunt ontwikkelen
Met Conserveren en inmaken kun je binnenkort heerlijke zelfgemaakte pruimenjam, ingemaakte perzikken of gedroogde tomaten op tafel zetten.